Početna | Zapošljavanje | Sitemap 
 NAVIGATOR: Početna : O nama

plastificiranjemokro lakiranjepjeskarenjematiranje i dekoracija staklaproizvodi

O nama

Povijest i razvoj firme Plastex

Firma Plastex osnovana je godine 1978 kada je i počeo rad I razvoj zaštite I dekoracije metalnih površina mokrim lakiranjem. Stalnim razvojem, usavršavanjem i pračenjem trendova, Plastex je postala renomirane te isto tako I prepoznatljiva firma u domeni antikorozivne zaštite I dekoracije metala. Željevši zadržati stečeni ugled, razvoj je firmu doveo do ptrebe za uvođenjem novih tehnologija, mokrog potapanja i elektrostatskog plastificiranja. Plastificiranje je već tada zauzelo vodeću poziciju u pogledu karakteristika postojanosti, estetike, tehničkih svojstava te što je firmi Plastex najvažnije, dugoročne ekološke prihvatljivosti.

Firma ekspandira godine 1993, kad se uvodi nova šaržerna linija tada jedna od triju najvećih gabarita u Hrvatskoj. Razvojem aluminijske industrije i povećanih zahtjeva za zaštitu i dekoraciju aluminija, uvedena je 1997 godine linija za predobradu aluminija, tada jedina a danas jedna od rijetkih linija koja ne koristi po prirodu štetne teške metale kao sredstvo kemijske obrade. Uz liniju predpripreme, instalirana je i linija za naknadno pročiščavanje otpadnih voda što firmu Plastex čini jednu od ekološki najprihvatljivijih firmi na ovom području.
Daljnjim razvojem i promatranjem tržišta, dolazimo na potrebu razvijanja zasebnog pogona za dekoraciju stakla i pripadajuće beskonačne trake te smo u stanju ponuditi različite verzije dekoracije stakla za velikoserijsku proizvodnju.

Željevši zaokružiti ponudu I usluge zaštite i dekoracije metalnih površina, 2006 godine uvodimo i uslugu čiščenja metalnih površina smjesom komprimiranog zraka i metalne piljevine (pjeskarenje) što nam daje tržišnu prednost u smislu obujma usluga “sve na jednom mjestu” i tehnološke prednosti korištenja metalne piljevine naspram tehnički gledano, zastarijelog pijeska.


Postići zadovoljstvo naših klijenata, poslovnih partnera, kupaca i zaposlenika pružeči im u korektan poslovni odnos i u svakom trenutku najkvalitetniju ponudu usluga i spektar proizvoda. Pritom pazimo na ekološki utjecaj kao i na zdravlje svih prisutnih.
 
Odgovoriti na svaki zahtjev tržišta i osigurati zadovoljstvo svih kroz ponudu usluga i proizvoda, kvalitetu koja mora predstavljati vodeću u zemlji i široj regiji. Svi u poduzeču PLASTEX – BAKSA moraju dati maksimum svojih mogučnosti kako bi svaki dan bili što konkurentniji na tržištu. Kroz vrijeme uvesti ćemo žičanu ogradu kao standard u graditeljstvu a plastifikaciju pri zaštiti i dekoraciji svih metalnih, staklenih i drvenih površina u svim granama djelatnosti i primjene.


POČETNA
O nama
Lokacija
Radno vrijeme
Usluge
Proizvodi
Galerija slika
Novosti
Ekologija
Downloads
KONTAKT
Komercijala:
040 / 333 488

Prodaja:
095 / 55 444 88
098 / 205 354

Fax:
040 / 333 876

E-mail:
Informacije za ograde:
Informacije za plastifikaciju i dekoraciju:
Adresa:
P. Miškine 33A
Strahoninec, 40 000 Čakovec
Croatia - Hrvatska
IZ GALERIJE

 

Rješenje Vaše površinske zaštite
 
2006 Plastex Baksa d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjeno kopiranje sadržaja sa stranica bez prethodnog dogovora. Izrada m2m.hr